Hopp til hovedinnhold

Vigør Inga Sparboes veg - mer enn en bolig

Meld din interesse

 

Vigør Inga Sparboes veg er PEAB Eiendomsutviklings første prosjekt under Vigør-konseptet, et boligkonsept tilpasset godt voksne.

 

I Inga Sparboes veg får du mer enn en plass å bo.

Det vil bli store fellesarealer med resepsjon, fellesrom, felles stue og mulighet for beboercafé i samarbeid med Tromsø Asvo.

En husvert vil sørge for organisering av aktiviteter, husverten vil også kunne bistå alle som bor i Inga Sparboes veg med små og store oppgaver i hverdagen.

 

Meld deg på interessentlisten for mer informasjon

 

Se videoer om prosjektet

Slik kjøper du leilighet: Se hvordan du slipper unna fordyrende budrunder når du kjøper leilighet i Inga Sparboes veg. Se også hva du må gjøre for å sikre deg din neste drømmeleilighet.
Leiligheter og priser: Velg mellom 2-, 3- og 4-roms leiligheter i forskjellige størrelser. Se også hvordan du kan få utført tilpasninger som dekker dine behov.
Felleskostnader: I tillegg til kjøpesum betaler du et fast månedlig beløp som dekker felleskostnadene. Her får du vite mer om hva dette dekker.
Beliggenhet: Inga Sparboes veg er sentralt plassert i Tromsø, rett sør for sentrum. I denne filmen får du vite mer om hvilke fasiliteter og aktiviteter du kan finne i nærheten av ditt nye hjem.
Vi dyrker fellesskapet : I Inga Sparboes veg bygger vi ikke bare leiligheter, vi skaper også arenaer for å dyrke sosialt samhold. Visste du at det også vil være en egen husvert, som kan bistå deg i forskjellige ærend?
Kvaliteter: Her får du vite mer om hvilke kvaliteter du kan forvente i din nye leilighet i Inga Sparboes veg. Hør Benedicte fortelle mer om materialvalg, den lokale kjøkkenleverandøren, og hva det betyr at leilighetene er Svanemerket.

Mer om Vigør Inga Sparboes veg


109 leiligheter • BRA: Fra ~45 til ~105 m² • To-, tre- og fireroms leiligheter • Svanemerket

Forventet salgsstart: Oktober 2020 • Forventet ferdigstillelse: Andre eller tredje kvartal 2023


Eierform

Inga Sparboes veg består av 108 selveierleiligheter hvorav 20 er omsorgsboliger som Tromsø kommune disponerer. Det planlegges også at inntil 28 av leilighetene vil kunne bli utleieboliger utleid gjennom selskapet Nyheim Bolig AS, da til målgruppen seniorer.


Leiligheter og parkering

Det er et bredt utvalg av to, tre- og fireroms leiligheter fra ca 45 m² til ca 105 m², de fleste med egen, privat uteplass. Det vil også bli tilbud om garasjeplass i kjeller (26 plasser), som bestilles som tillegg etter førstemann til mølla- prinsippet.


Priser og finansiering

En toroms bolig vil koste fra ca 2,8 millioner, treroms vil starte på ca 3,5 millioner og de største boligene vil ha en pris fra ca 4,5 millioner. Garasjeplass vil tilkomme som tillegg, og koster 400 000,- pr plass. Alle boliger og garasjeplasser selges til fastpris.

Det er søkt husbankfinansiering for prosjektet så dersom søknaden innvilges vil du kunne søke om finansiering gjennom Husbanken.


Miljø

Alle leilighetene blir, som et av de første boligprosjektene i Norge, Svanemerket. Dette gir en energieffektiv bolig med godt innemiljø og høy kvalitet og som har lav klimapåvirkning. I tillegg er boligen bygget av materialer som inneholder så lite miljø- og helseskadelige stoffer som mulig.


Det tas forbehold om endringer, endelig prisliste og øvrige kjøpsvilkår vil komme i salgsoppgave og prospekt som vil foreligge i slutten av oktober.

Alle som har meldt forhåndsinteresse for prosjektet vil få tilbud om å reserverer/kjøpe bolig før de legges ut for offentlig salg.
For mer informasjon, meld din interesse eller ta kontakt med salgsansvarlig.


PEAB Eiendomsutvikling  Nord as

Hjalmar Johansens gate 25
9007 Tromsø

77 66 10 30
post@peab.no
 

PEAB logo