Mer enn bare en bolig

Arkitektens ord
– Borgundfjordvegen

Sentralt og tett på naturen

Borgundfjordvegen 70 er et prosjekt som kommer til å bety mye for mange. Det første byggetrinnet består av 54 leiligheter med en fantastisk beliggenhet rett ved fjorden og panoramautsikt over Sunnmørsalpene.

Arkitekt Guri Grendal ved AT Plan & arkitektur har ledet teamet som har utarbeidet forslaget til utforming for Vigør Borgundfjordvegen. Til sammen er det planlagt tre blokker på tomta, der leilighetene i Vigør konseptet blir bygget først.

– Dette er et prosjekt jeg brenner for. Ideen, om at eldre skal kunne bo hjemme i en bolig som er tilrettelagt for å imøtekomme nye behov som oppstår, er veldig god. Og måten bygningen blir utformet på vil skape flere sosiale arenaer. Noe som verdsettes av mange i denne fasen av livet, forteller Grendal.

Vigør Borgundfjordvegen Ålesund
Rom for glede

De 54 leilighetene bygges på en slik måte at alle får utsikt over Borgundfjorden. Det opparbeidede uterommet og leilighetenes plassering i forhold til denne vil sørge for å gi god utsikt over fjorden med fjellandskapet i bakgrunnen. I tillegg er uterommet planlagt for å stimulere til gode møter og enkel tilgang til lett fysisk aktivitet.

– Det er planlagt å skape spennende utearealer for både store og små. Vi ser blant annet for oss at det installeres aktivitetsapparater som gir et lavterskel aktivitetstilbud i umiddelbar nærhet til leilighetene, sier Grendal.
Det opparbeidede uteområdet kan også bestå av benker der man får muligheten til å nyte dagen i ro eller i hyggelig lag med andre beboere og besøk.

- Dette er et prosjekt jeg brenner for

Guri Grenda, AT Plan&Arkitektur

Rom for forskjellige behov

I et moderne prosjekt er det viktig å se helheten, i tillegg til å imøtekomme individuelle behov. Derfor utvikles det mange forskjellige leiligheter i ulike størrelser.

– Det brede assortementet rommer alt fra 1- til 4-roms leiligheter. Og selv om du kjøper en 1-roms er det likevel plass til besøk. Prosjektet inneholder nemlig en gjestehybel som beboerne kan reservere ved behov. Alle skal få mulighet til å ta i mot besøk uavhengig av størrelsen på leiligheten man bor i, forteller Grendal.

Det er også planlagt gode fellesområder på grunnplanet. Blant annet et allrom med kjøkken der man kan stelle i stand trivelige arrangement. Samt et aktivitetsrom der beboerne kan utfolde seg med sine hobbyer. Fra dette planet får man direkte utgang til kaiområdet, og promenaden som er planlagt rundt hele bygget.

Nabolag

Prosjektet inneholder et underjordisk parkeringsareal. Dette gir store og små som bruker parken på utsiden et trygt og bilfritt miljø, samtidig som bilene står tørt og trygt gjennom hele året.

– Prosjektet bygges på det gamle anlegget til Erik Foss, som har vært leverandør til maritim sektor i mange år. Derfor er det naturlig å ivareta kystkulturen med det nye bygget på yttersida mot Borgundfjorden, sier Grendal.

Besøk siden for Vigør Borgundfjordvegen – Ålesund her

Vigør

Ålesund

Leilighet 209

Spennende 3-roms med garasjeplass Dette er en smart og plasseffektiv leilighet med to soverom, åpen stue- kjøkkenløsning og innvendig bod.  Om leiligheten Pris: Kr. 3.590.000,-Felleskostnad:

Les mer »
Ålesund

Leilighet 203

Eksklusiv 4-roms med to bad og garasjeplass Denne leiligheten er perfekt for deg som ønsker ekstra stor plass. La deg begeistre av den fantastiske beliggenheten

Les mer »
Ålesund

Leilighet 207

Nydelig 3-roms med garasjeplass Velkommen til leilighet 207 i Vigør Borgundfjordvegen! Leiligheten har to soverom, generøs åpen stue- og kjøkkenløsning, bad, innvendig bod og balkong

Les mer »
Flere nyheter fra Vigør Ålesund
Peab er et av Nordens ledende bygg- og anleggsselskaper med cirka 16 000 ansatte og en omsetning på 55 milliarder svenske kroner. Konsernet har strategisk beliggende kontorer i Sverige, Norge, Finland og Danmark. Hovedkontoret ligger i Förslöv i Skåne, Sverige. Aksjen er børsnotert på NASDAQ Stockholm. I Norge har Peab cirka 1500 medarbeidere og en årlig omsetning på 6 milliarder kroner.

Avtal et uforpliktende møte!

Få svar og gode råd over en kopp kaffe og en hyggelig prat.

Å kjøpe bolig av PEAB betyr trygghet. Avtal et møte på dine premisser, enten hos oss eller hjemme hos deg om du vil, og få svar på alt du lurer på om leiligheter, størrelser og annet.

Møtet er selvsagt helt uforpliktende. Ta kontakt, så avtaler vi nærmere!

Du kan også ringe på tlf.
976 88 085 for avtale.

Avtal et uforpliktende møte om Vigør Borgundfjordvegen

Få svar og gode råd over en kopp kaffe og en hyggelig prat.

Avtal et møte på dine premisser, enten hos oss eller hjemme hos deg om du vil og få svar på alt du lurer på om leiligheter, størrelser og alt annet.

EIE eiendomsmegling Ålesund

Du kan også ringe oss på tlf.
96 92 15 40 for en avtale.

Meld din interesse

Vigør Inga Sparboes veg

Meld din interesse

Ålesund - Borgundfjordvegen

EIE eiendomsmegling Ålesund