Mer enn bare en bolig

EIE selger leilighetene

Lokal kompetanse

Peab Eiendomsutvikling Nord AS har inngått avtale med EIE Eiendomsmegling i Ålesund om å selge det første byggetrinnet i Borgundfjordvegen 70. 

– Dette er et kjempespennende prosjekt, og vi ser frem til salgsstarten denne våren. Med boformen, som gjør det enklere å være sosial i lag med andre, i kombinasjon med sjønær beliggenhet og fantastisk utsikt over fjoren, har vi stor tro på at dette blir en suksess, forteller Geir Kristian Ødegård, 

Salgsstart

Planlagt salgsstart for de 54 leilighetene i første byggetrinn er våren 2021. 

– Alle leiligheter selges til fast pris, så man slipper fordyrende budrunder. Det skaper en trygghet og forutsigbarhet for kjøperne, sier Ødegård. 

Skulle leiligheten man er mest interessert i være solgt er det stor sannsynlighet for å finne en annen leilighet med de samme kvalitetene. 

– Når salget starter vil det uansett lønne seg å være tidlig ute. Vi antar et et så unikt prosjekt som dette vil tiltrekke seg mange kjøpere, avslutter Ødegård. 

Meld deg som interessent

Ved å melde deg som interessent får du informasjon om prosjektet i en tidlig fase, invitasjon til salgsmøter med mer. Benytt skjemaet i bunn av siden for å melde din interesse for Vigør Borgundfjordvegen. 

Vigør

Ålesund

Leilighet 209

Spennende 3-roms med garasjeplass Dette er en smart og plasseffektiv leilighet med to soverom, åpen stue- kjøkkenløsning og innvendig bod.  Om leiligheten Pris: Kr. 3.590.000,-Felleskostnad:

Les mer »
Ålesund

Leilighet 203

Eksklusiv 4-roms med to bad og garasjeplass Denne leiligheten er perfekt for deg som ønsker ekstra stor plass. La deg begeistre av den fantastiske beliggenheten

Les mer »
Ålesund

Leilighet 207

Nydelig 3-roms med garasjeplass Velkommen til leilighet 207 i Vigør Borgundfjordvegen! Leiligheten har to soverom, generøs åpen stue- og kjøkkenløsning, bad, innvendig bod og balkong

Les mer »
Flere nyheter fra Vigør Ålesund
Peab er et av Nordens ledende bygg- og anleggsselskaper med cirka 16 000 ansatte og en omsetning på 55 milliarder svenske kroner. Konsernet har strategisk beliggende kontorer i Sverige, Norge, Finland og Danmark. Hovedkontoret ligger i Förslöv i Skåne, Sverige. Aksjen er børsnotert på NASDAQ Stockholm. I Norge har Peab cirka 1500 medarbeidere og en årlig omsetning på 6 milliarder kroner.

Avtal et uforpliktende møte!

Få svar og gode råd over en kopp kaffe og en hyggelig prat.

Å kjøpe bolig av PEAB betyr trygghet. Avtal et møte på dine premisser, enten hos oss eller hjemme hos deg om du vil, og få svar på alt du lurer på om leiligheter, størrelser og annet.

Møtet er selvsagt helt uforpliktende. Ta kontakt, så avtaler vi nærmere!

Du kan også ringe på tlf.
976 88 085 for avtale.

Avtal et uforpliktende møte om Vigør Borgundfjordvegen

Få svar og gode råd over en kopp kaffe og en hyggelig prat.

Avtal et møte på dine premisser, enten hos oss eller hjemme hos deg om du vil og få svar på alt du lurer på om leiligheter, størrelser og alt annet.

EIE eiendomsmegling Ålesund

Du kan også ringe oss på tlf.
96 92 15 40 for en avtale.

Meld din interesse

Vigør Inga Sparboes veg

Meld din interesse

Ålesund - Borgundfjordvegen

EIE eiendomsmegling Ålesund