Mer enn bare en bolig

Nydelig utsikt over Borgundfjorden

Stå opp til Sunnmørsalpene

Leilighetene i Vigør Ålesund Borgundfjordvegen får en fantastisk utsikt over fjorden med de mektige fjellene i bakgrunnen. Om du er glad i fjell eller fjord vil du få noe vakkert å hvile øynene på. Enten fra din egen leilighet eller det opparbeidede utearealet i tilknytning til anlegget. Og vil du se enda mer av fjorden er det kort vei til Fjordstien, som går langs hele Borgundfjorden fra Bogneset til Furmyra. 

En perle langs fjorden

Langs Fjordstien finner du flere områder for gode pauser. Blant annet med piknikbord, gapahuk, badestrand og steder med mulighet for grilling. Store deler av stien er universelt utformet, noe som gjør den spesielt godt egnet for blant annet rullestolbrukere. 

Vigør PEAB Borgundfjord

Vigør

Vigør PEAB Borgundfjord 4-roms leilighet
Ålesund

Slik blir leilighetene i Ålesund

Lekre leiligheter tilpasset godt voksne Alle som er på utkikk etter noe nytt og spennende skal finne gode alternativer i Vigør Borgundfjordvegen. Her skal det

Les mer »
Vigør PEAB Borgundfjord
Ålesund

Nydelig utsikt over Borgundfjorden

Stå opp til Sunnmørsalpene Leilighetene i Vigør Ålesund Borgundfjordvegen får en fantastisk utsikt over fjorden med de mektige fjellene i bakgrunnen. Om du er glad

Les mer »
Flere nyheter fra Vigør Ålesund
Peab er et av Nordens ledende bygg- og anleggsselskaper med cirka 16 000 ansatte og en omsetning på 55 milliarder svenske kroner. Konsernet har strategisk beliggende kontorer i Sverige, Norge, Finland og Danmark. Hovedkontoret ligger i Förslöv i Skåne, Sverige. Aksjen er børsnotert på NASDAQ Stockholm. I Norge har Peab cirka 1500 medarbeidere og en årlig omsetning på 6 milliarder kroner.

Avtal et uforpliktende møte!

Få svar og gode råd over en kopp kaffe og en hyggelig prat.

Å kjøpe bolig av PEAB betyr trygghet. Avtal et møte på dine premisser, enten hos oss eller hjemme hos deg om du vil, og få svar på alt du lurer på om leiligheter, størrelser og annet.

Møtet er selvsagt helt uforpliktende. Ta kontakt, så avtaler vi nærmere!

Du kan også ringe på tlf.
976 88 085 for avtale.

Avtal et uforpliktende møte om Vigør Borgundfjordvegen

Få svar og gode råd over en kopp kaffe og en hyggelig prat.

Avtal et møte på dine premisser, enten hos oss eller hjemme hos deg om du vil og få svar på alt du lurer på om leiligheter, størrelser og alt annet.

EIE eiendomsmegling Ålesund

Du kan også ringe oss på tlf.
41 62 26 07 for en avtale.

Meld din interesse

Vigør Inga Sparboes veg

Meld din interesse

Ålesund - Borgundfjordvegen

EIE eiendomsmegling Ålesund