Mer enn bare en bolig

Stor interesse for Vigørkonseptet

Stor interesse for Vigør i Tromsø og Ålesund

I Inga Sparboes veg skal det bygges 111 seniorboliger i ei J-formet blokk. På eiendommen, som ligger ved Bjørnøygata og like ved Hvilhaug og Steinerskolen, sto det tidligere 22 boliger. Disse er nå revet. Nå går det mot byggestart for seniorboligene.

- Tilbakemeldingene vi får er at dette er noe markedet har ønsket lenge

Benedicte Hansen, PEAB

Vigør

Prosjektet i Tromsø ble lansert på tampen av 2020. Siden da har over 600 personer meldt sin interesse. 40 leiligheter er solgt og det gjenstår bare å selge noen flere før de får grønt lys til byggestart.

– Vi har også flere leiligheter som har blitt reservert. De som tar kontakt er snart pensjonister, eller så har de blitt pensjonister. Mange av dem som har kjøpt leiligheter kjenner andre som har kjøpt. Jeg har inntrykk av at mange liker kombinasjonen av et sosialt fellesskap, men at man samtidig har noe eget, sier Hansen.

Vigør

Vigør Vigor Vigørbolig Vigør bolig PEAB Tromsø Ålesund
Vigør

Seniorer vil bo sosialt og luksuriøst

Etterkrigs-generasjonen vil ha en aktiv og sosial pensjonist-tilværelse, i følge en artikkel fra Huseiernes landsforbund. Faksimile fra Huseiernes Landsforbund – Hus&Bolig – Publisert: 18.04.2017 Sakte

Les mer »
Flere nyheter fra Vigør
Peab er et av Nordens ledende bygg- og anleggsselskaper med cirka 16 000 ansatte og en omsetning på 55 milliarder svenske kroner. Konsernet har strategisk beliggende kontorer i Sverige, Norge, Finland og Danmark. Hovedkontoret ligger i Förslöv i Skåne, Sverige. Aksjen er børsnotert på NASDAQ Stockholm. I Norge har Peab cirka 1500 medarbeidere og en årlig omsetning på 6 milliarder kroner.

Avtal et uforpliktende møte!

Få svar og gode råd over en kopp kaffe og en hyggelig prat.

Å kjøpe bolig av PEAB betyr trygghet. Avtal et møte på dine premisser, enten hos oss eller hjemme hos deg om du vil, og få svar på alt du lurer på om leiligheter, størrelser og annet.

Møtet er selvsagt helt uforpliktende. Ta kontakt, så avtaler vi nærmere!

Du kan også ringe på tlf.
45 86 95 80 for avtale.

Meld din interesse

Vigør Inga Sparboes veg