Mer enn bare en bolig

Unikt servicekonsept for boligkjøpere

Først i Ålesund

Peab Eiendomsutvikling har inngått avtale med Adea om et helt nytt konsept for boligkjøpere i Ålesund. Avtalen gir beboerne premium fordeler, og helt nye opplevelser av å bo hjemme.

I boligprosjektet Vigør Borgundfjordvegen skal Adea bekle en rolle som husvert, og gi beboerne servicefordeler man sjelden ser i norske hjem. 

– Dette er kanskje mer vanlig i utlandet, men sammen med våre leverandører jobber vi med å utvikle bærekraftige boligkonsepter som gir våre kjøpere en ekstra verdi. Derfor er det spesielt morsomt å få introdusere dette tilbudet sammen med Adea, sier Anne Kolstad Frøyseth, prosjektleder ved Peab Eiendomsutvikling AS.

Husverten er limet

– Vi er glade og stolte av å kunne bidra til at beboerne i Vigør Borgundfjordvegen får en enklere og meningsfull hverdag. Sammen med kjøperne skal vi tilrettelegge for å skape gode sosiale arenaer på og utenfor leilighetskomplekset, og samtidig bistå de med praktiske oppgaver i hverdagen, sier Solveig Aa Østraat, avdelingsleder i Adea.

- Vi skal skape sosiale arenaer, og hjelpe til med praktiske oppgaver

Solveig Østraat, avd.leder Adea

Eksempler

Rollen til husverten formes i samarbeid mellom Adea og beboerne. På den måten får kjøperne mulighet til å påvirke hvilken rolle husverten skal ha. 

Eksempler på oppgaver en husvert kan ha er:

  • lage utflukter
  • utvikle og arrangere sosiale program 
  • bestille kulturelle innslag
  • bistå med praktiske oppgaver

Vigør

Ålesund

Leilighet 209

Spennende 3-roms med garasjeplass Dette er en smart og plasseffektiv leilighet med to soverom, åpen stue- kjøkkenløsning og innvendig bod.  Om leiligheten Pris: Kr. 3.590.000,-Felleskostnad:

Les mer »
Ålesund

Leilighet 203

Eksklusiv 4-roms med to bad og garasjeplass Denne leiligheten er perfekt for deg som ønsker ekstra stor plass. La deg begeistre av den fantastiske beliggenheten

Les mer »
Ålesund

Leilighet 207

Nydelig 3-roms med garasjeplass Velkommen til leilighet 207 i Vigør Borgundfjordvegen! Leiligheten har to soverom, generøs åpen stue- og kjøkkenløsning, bad, innvendig bod og balkong

Les mer »
Flere nyheter fra Vigør Ålesund
Peab er et av Nordens ledende bygg- og anleggsselskaper med cirka 16 000 ansatte og en omsetning på 55 milliarder svenske kroner. Konsernet har strategisk beliggende kontorer i Sverige, Norge, Finland og Danmark. Hovedkontoret ligger i Förslöv i Skåne, Sverige. Aksjen er børsnotert på NASDAQ Stockholm. I Norge har Peab cirka 1500 medarbeidere og en årlig omsetning på 6 milliarder kroner.

Avtal et uforpliktende møte!

Få svar og gode råd over en kopp kaffe og en hyggelig prat.

Å kjøpe bolig av PEAB betyr trygghet. Avtal et møte på dine premisser, enten hos oss eller hjemme hos deg om du vil, og få svar på alt du lurer på om leiligheter, størrelser og annet.

Møtet er selvsagt helt uforpliktende. Ta kontakt, så avtaler vi nærmere!

Du kan også ringe på tlf.
976 88 085 for avtale.

Avtal et uforpliktende møte om Vigør Borgundfjordvegen

Få svar og gode råd over en kopp kaffe og en hyggelig prat.

Avtal et møte på dine premisser, enten hos oss eller hjemme hos deg om du vil og få svar på alt du lurer på om leiligheter, størrelser og alt annet.

EIE eiendomsmegling Ålesund

Du kan også ringe oss på tlf.
96 92 15 40 for en avtale.

Meld din interesse

Vigør Inga Sparboes veg

Meld din interesse

Ålesund - Borgundfjordvegen

EIE eiendomsmegling Ålesund