Inga Sparboes veg

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://vigorbolig.no

Beskrivelse

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan PEAB Eiendomsutvikling Nord, ved prosjektet VIGØR bolig og denne nettsiden, tar vare på personopplysninger enten det er som kunde eller som besøkende til våre nettsider. En personopplysning er enhver opplysning som kan knyttes til en enkeltperson, direkte eller indirekte, herunder navn, postadresse, e-postadresse, IP-adresse og mobilnummer. All bruk av personopplysninger (innsamling, registrering, lagring, sammenstilling og utlevering) regnes som behandling av personopplysninger.

PEAB Eiendomsutvikling nord er behandlingsansvarlig for personopplysninger vi samler inn i forbindelse med administrasjon av kundeforhold eller bruk av våre nettsider.

Ved inngåelse av samarbeid med PEAB eiendomsutvikling Nord, EIE eiendom og VIGØR Bolig innhenter vi, lagrer og behandler personopplysninger for å kunne oppfylle en avtale. Dette er informasjon kunde frivillig gir fra seg og er nødvendig for å kunne administrere kundeforholdet. I et kundeforhold innhenter vi opplysninger som navn, adresse, e-post, organisasjonsnummer og øvrig nødvendig informasjon. Disse opplysningene benytter vi kun for å behandle et kundeforhold. Eksempler på steder der vi henter inn informasjon, er når du som bruker benytter et kontaktskjema på nettsiden for å opprette kontakt med oss.

Når besøkende legger inn data på et kontaktskjema, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

Informasjonskapsler

En informasjonskapsel er en liten datafil som sendes fra vårt nettsted og lagres på din datamaskin. Vi kan bruke informasjonskapsler til å øke brukervennligheten, forbedre nettsiden, gi deg tilpasset innhold samt vise deg annonser på andre nettsider/plattformer.

Eksempler på informasjonskapsler vi bruker er:

Informasjonskapsler for analyse

Vi benytter informasjonskapsler for å innhente ikke-personlig informasjon om brukeres adferdsmønstre og for å analysere brukeratferd. Ved å besøke nettsidene våre, samtykker du i at disse informasjonskapslene lagres i din nettleser. Du kan skru av cookies i nettleseren din og besøke sidene våre likevel, men da med potensielt begrenset funksjonalitet.

Google Analytics

PEAB Eiendomsutvikling Nord, og nettsiden https://vigorbolig.no, benytter Google Analytics, som er den mest utbredte nettanalysetjenesten på internett. Google benytter denne informasjonen til å evaluere hvordan du bruker nettsiden, sette sammen rapporter om aktivitet til nettsideoperatørene og tilby andre tjenester som er knyttet til nettsideaktivitet og internettbruk. Vi benytter informasjonen til å sette sammen rapporter og gjøre nettsiden mer effektiv i bruk. 

I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere. Du kan lese mer om hvordan Google samler inn og beskytter data her: Personvernregler – Personvern og vilkår – Google  

Informasjonskapselen fra Google Analytics er innstilt til å slettes automatisk etter 24 måneder hvis du ikke returnerer til nettstedet. Det er mulig å reservere seg mot all registrering i Google Analytics ved å installere et tillegg i nettleseren:  Google Analytics Opt-outBrowserAdd-on  

Facebook og Snapchat pixel

Proff Rent AS har en aktiv tilstedeværelse på flere sosiale medier (primært på Facebook per dags dato). Facebook er den største og mest aktive av våre sosiale kanaler. For å bedre samspillet mellom Facebook, Snapchat og Proffrent.no har vi installert Facebooks og Snapchats «pixel» – et script som måler trafikk på tvers av Facebook og Snapchats grensesnitt og våre nettsider.

Vi bruker dataen som samles inn av pixelen til å levere spesialtilpasset innhold til dem som besøker våre nettsider, og til markedsføring på Facebook og Snapchat. For mer informasjon om personvern rundt Facebook, så kan du gå til denne linken.

Salg til tredjepart

PEAB Eiendomsutvikling Nord og Vigør Bolig videreselger ikke informasjon eller opplysninger til tredjeparter som ikke er involvert prosjektet.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med

PEAB Eiendomsutvikling Nord og Vigør Bolig videreselger eller deler ikke ikke informasjon eller opplysninger til andre enn til relaterte samarbeidspartnere til prosjektet Vigør Bolig.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Foreslått tekst: Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har sendt inn et kontaktskjema, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Kontaktinformasjon

PEAB Eiendomsutvikling Nord AS
Hjalmar Johansens gate 25
9007 Tromsø
Telefon +47 77 66 10 30

Peab er et av Nordens ledende bygg- og anleggsselskaper med cirka 16 000 ansatte og en omsetning på 55 milliarder svenske kroner. Konsernet har strategisk beliggende kontorer i Sverige, Norge, Finland og Danmark. Hovedkontoret ligger i Förslöv i Skåne, Sverige. Aksjen er børsnotert på NASDAQ Stockholm. I Norge har Peab cirka 1500 medarbeidere og en årlig omsetning på 6 milliarder kroner.

Kontakt oss!

Har du spørsmål om bolig i Inga Sparboes veg? Ta kontakt!