Inga Sparboes veg

Seniorer vil bo sosialt og luksuriøst

Etterkrigs-generasjonen vil ha en aktiv og sosial pensjonist-tilværelse, i følge en artikkel fra Huseiernes landsforbund.

Sakte men sikkert dukker det opp flere alternative boformer for seniorer rundt om i landet, og interessen øker. Etterkrigsgenerasjonen vil ha en aktiv og sosial pensjonisttilværelse.

Fordelene ved et slikt bofellesskap er mange. De eldre kan bo hjemme lenger, opplever mindre ensomhet og bedre helse. De opplever og lærer nye ting sammen med andre, har tilgang på aktiviteter og blir engasjert, de føler seg tryggere, og ikke minst opplever de et fellesskap og sosialt liv. 

Se våre Vigørboliger for Tromsø og Ålesund.

Vigør

Vigør Vigor Vigørbolig Vigør bolig PEAB Tromsø Ålesund
Vigør

Seniorer vil bo sosialt og luksuriøst

Etterkrigs-generasjonen vil ha en aktiv og sosial pensjonist-tilværelse, i følge en artikkel fra Huseiernes landsforbund. Faksimile fra Huseiernes Landsforbund – Hus&Bolig – Publisert: 18.04.2017 Sakte

Les mer »
Flere nyheter fra Vigør
Peab er et av Nordens ledende bygg- og anleggsselskaper med cirka 16 000 ansatte og en omsetning på 55 milliarder svenske kroner. Konsernet har strategisk beliggende kontorer i Sverige, Norge, Finland og Danmark. Hovedkontoret ligger i Förslöv i Skåne, Sverige. Aksjen er børsnotert på NASDAQ Stockholm. I Norge har Peab cirka 1500 medarbeidere og en årlig omsetning på 6 milliarder kroner.

Kontakt oss!

Har du spørsmål om bolig i Inga Sparboes veg? Ta kontakt!