Mer enn bare en bolig

Billigere å bo

Billigere å bo. Morsommere å leve!

Med stigende renter er det godt å ha Husbanken med på laget. Det betyr at du som kjøper av ny leilighet i Inga Sparboes veg får markedets beste rente på boliglånet. Slik at du får mer igjen å leve for, og fortsatt kan gjøre det du liker best. Et boligkjøp i voksen alder skal ikke være til hinder for å nyte den kanskje beste tiden i livet. 

Vigør
Trygghet gjennom Husbanken

Leiligheter opp til 100 kvm i Inga Sparboes veg er godkjent av Husbanken. Noe som stiller strenge krav til areal, tilgjengelighet og miljøeffektivitet. Dette gir deg, som kjøper, en ekstra trygghet i tillegg til de økonomiske fordelene som følger med et Husbanklån. Gjennom Husbanken kan du finansiere kjøpet av boligen med et grunnlån. Grunnlånet har markedets laveste rente.

Hvordan søke om lån i Husbanken?
Kjøper du bolig av Peab i Inga Sparboes veg skal vi bistå deg med mer informasjon om finansieringsmulighetene gjennom Husbanken. Du vil også få bistand til utfylling av søknader og andre lånedokumenter. Kontakt oss for bistand.
Gunstige vilkår
Du kan søke om lån på inntil 80% av kostnad ved kjøp av leilighet i Inga Sparboes veg. De resterende 20% er din egenkapital. Egenkapitalen kan være oppsparte midler eller andre verdier som sikkerhet. Lånet har inntil 30 års løpetid.
Vigør PEAB Inga Sparboes veg Tromsø

Har du spørsmål?

Benedicte Hansen

Peab Eiendomsutvikling Nord AS
Mobil: 976 88 085
E-post: [email protected]

Vigør

Tromsø

Billigere å bo

Billigere å bo. Morsommere å leve! Med stigende renter er det godt å ha Husbanken med på laget. Det betyr at du som kjøper av

Les mer »
Tromsø

Heime skaper gode nabolag

Registrer interesse i dag Unikt trivselskonsept i Tromsø I samarbeid med selskapet Heime skaper vi et unikt trivselskonsept for boligkjøpere i Tromsø. Med hjelp av

Les mer »
Tromsø

Byggingen har startet

Registrer interesse i dag Anleggsmaskinene i sving Det skraper i stein og jord som blir løftet opp av store gravemaskiner. Endelig er arbeidet i gang

Les mer »
Flere nyheter fra Vigør Tromsø
Peab er et av Nordens ledende bygg- og anleggsselskaper med cirka 16 000 ansatte og en omsetning på 55 milliarder svenske kroner. Konsernet har strategisk beliggende kontorer i Sverige, Norge, Finland og Danmark. Hovedkontoret ligger i Förslöv i Skåne, Sverige. Aksjen er børsnotert på NASDAQ Stockholm. I Norge har Peab cirka 1500 medarbeidere og en årlig omsetning på 6 milliarder kroner.

Avtal et uforpliktende møte!

Få svar og gode råd over en kopp kaffe og en hyggelig prat.

Å kjøpe bolig av PEAB betyr trygghet. Avtal et møte på dine premisser, enten hos oss eller hjemme hos deg om du vil, og få svar på alt du lurer på om leiligheter, størrelser og annet.

Møtet er selvsagt helt uforpliktende. Ta kontakt, så avtaler vi nærmere!

Du kan også ringe på tlf.
45 86 95 80 for avtale.

Meld din interesse

Vigør Inga Sparboes veg