Inga Sparboes veg

Heime skaper gode nabolag

Unikt trivselskonsept i Tromsø

I samarbeid med selskapet Heime skaper vi et unikt trivselskonsept for boligkjøpere i Tromsø. Med hjelp av en enkel og brukervennlig app på mobiltelefonen, dyrker vi gode bomiljø og trivsel, gjennom naturlige møteplasser og enkle ordninger for deling. Slik skaper vi økt livskvalitet for menneskene som flytter inn i sin nye leilighet i Inga Sparboes veg.

Dette gjør appen for deg

Enkelt forklart leverer Heime en digital plattform som stimulerer til sosial samhandling mellom naboer. Når den brukervennlige appen gjøres tilgjengelig for beboerne i Inga Sparboes veg vil den gi en ekstra verdi som ikke kan kjøpes for penger.

– Heime skaper liv, latter og show ved å bedre utnytte fellesarealer som bygges i dagens boligprosjekt. Plattformen senker terskelen for kommunikasjon, og det er lettere å bli kjent med de hyggelige naboene ved å dele opplevelser sammen. Og appen er veldig brukervennlig. Vår eldste bruker er 94 år, forteller Christian Skjelbakken, salgs- og markedssjef ved Heime.

I tillegg organiserer Heime sameiet, og fungerer som en sentral for dokumentasjon og intern kommunikasjon mellom styret og beboerne.

Nyttige funksjoner

Delingsøkonomi

Appen inneholder flere funksjoner som stimulerer til økt bærekraft, både økonomisk og for miljøet.

– Heime tilrettelegger for god og trygg deling. Hvorfor bruke penger på en drill når man bare skal bruke den en gang? Da er det bedre å låne den fra hobbyrommet eller en hyggelig nabo når man trenger den. Dette kan man gjøre med alt fra friluftsutstyr, verktøy og leker. Noe som sparer både lommebok og miljøet, forteller Skjelbakken.

Den hjelpsomme naboen

En av funksjonene til Heime appen er Den Hjelpsomme Naboen.

– Det er en enorm mengde kunnskap og erfaring blant beboerne i et boligprosjekt. I Heime kan man melde seg som en hjelpsom nabo og bruke kunnskapen man har til å hjelpe andre. Er man glad i dyr kan man passe hunden mens naboen er på reise. Og trenger man hjelp til noe praktisk legger man enkelt ut en forespørsel i appen, sier Skjelbakken.

Bestille tjenester

Beboerne vil få eksklusive tilbud på produkter og tjenester fra lokale leverandører gjennom appen. Vil du fikse litt på håret, eller kanskje få hjelp til å handle inn litt til helgen? Sjekk mulighetene som er i appen.

Arrangement

I regi av husverten og andre i fellesskapet skapes det attraktive arrangement både i og utenfor Inga Sparboes veg. Utflukter, vinkvelder, hobbykurs og mye mer. Meld deg på gjennom appen, så får du en hyggelig opplevelse med på kjøpet!

Vigør

Tromsø

Heime skaper gode nabolag

Registrer interesse i dag Unikt trivselskonsept i Tromsø I samarbeid med selskapet Heime skaper vi et unikt trivselskonsept for boligkjøpere i Tromsø. Med hjelp av

Les mer »
Flere nyheter fra Vigør Tromsø
Peab er et av Nordens ledende bygg- og anleggsselskaper med cirka 16 000 ansatte og en omsetning på 55 milliarder svenske kroner. Konsernet har strategisk beliggende kontorer i Sverige, Norge, Finland og Danmark. Hovedkontoret ligger i Förslöv i Skåne, Sverige. Aksjen er børsnotert på NASDAQ Stockholm. I Norge har Peab cirka 1500 medarbeidere og en årlig omsetning på 6 milliarder kroner.

Kontakt oss!

Har du spørsmål om bolig i Inga Sparboes veg? Ta kontakt!