Inga Sparboes veg

Velkommen inn i leilighetene

Velkommen inn i de nye leilighetene!

Byggingen av Inga Sparboes veg har kommet så langt at vi endelig kan vise dere hvordan det blir seende ut på innsiden. Nå er det ikke lang tid før de første leilighetene er ferdigstilt. Mer enn 80 leiligheter er solgt, men det er enda flere flotte 2-, 3- og 4-roms leiligheter igjen.

Hvorfor Inga Sparboes veg?

Når du kjøper leilighet i Inga Sparboes veg får du mer enn bare en ny og moderne bolig. Store og koselige fellesareal gir deg muligheten til å dyrke dine hobbyer og være sosial med andre. Samtidig vil husverten kunne organisere med utflukter og sosiale arrangement, og være tilgjengelig for deg med praktiske gjøremål. 

Gunstige lån med Husbanken

Leiligheter opp til 100 kvm i Inga Sparboes veg er godkjent av Husbanken. Noe som stiller strenge krav til areal, tilgjengelighet og miljøeffektivitet. Dette gir deg, som kjøper, en ekstra trygghet i tillegg til de økonomiske fordelene som følger med et Husbanklån. Gjennom Husbanken kan du finansiere kjøpet av boligen med et grunnlån. Grunnlånet har markedets laveste rente. 

Du kan søke om lån på inntil 80% av kostnad ved kjøp av leilighet i Inga Sparboes veg. De resterende 20% er din egenkapital. Egenkapitalen kan være oppsparte midler eller andre verdier som sikkerhet. Lånet har inntil 30 års løpetid.

Du vil også få bistand til utfylling av søknader og andre lånedokumenter. Kontakt oss for bistand.

Vigør

Tromsø

Heime skaper gode nabolag

Registrer interesse i dag Unikt trivselskonsept i Tromsø I samarbeid med selskapet Heime skaper vi et unikt trivselskonsept for boligkjøpere i Tromsø. Med hjelp av

Les mer »
Flere nyheter fra Vigør Tromsø
Peab er et av Nordens ledende bygg- og anleggsselskaper med cirka 16 000 ansatte og en omsetning på 55 milliarder svenske kroner. Konsernet har strategisk beliggende kontorer i Sverige, Norge, Finland og Danmark. Hovedkontoret ligger i Förslöv i Skåne, Sverige. Aksjen er børsnotert på NASDAQ Stockholm. I Norge har Peab cirka 1500 medarbeidere og en årlig omsetning på 6 milliarder kroner.

Kontakt oss!

Har du spørsmål om bolig i Inga Sparboes veg? Ta kontakt!