Inga Sparboes veg

Vi er ferdige med enebolig!

Flere eldre vil bo i leilighet

Reidun Fyhn og Geir Pedersen er for første gang inne i leiligheten de skal flytte til i januar 2024. Øynene lyser av glede når de kommer inn i den moderne og praktiske leiligheten i Inga Sparboes veg. 

– Her skal vi nyte dagene som kommer. Vi gleder oss til å flytte ut av eneboligen ved Prestvannet som har vært vårt hjem i 40 år, forteller Reidun. 

Fra takterrassen får de en fantastisk utsikt over Tromsøsundet og fjellene på fastlandet og Malangen. 

Interessert i sentrumsnære leiligheter som er innflyttingsklare i januar 2024? Klikk på knappen under.

Reidun og Geir nyter utsikten fra sin nye leielighet i Inga Sparboes veg
En enklere hverdag

I likhet med mange andre i samme fase av livet, ønsker Reidun og Geir noe enklere å bo i. Tiden med vedlikehold av hus, snømåking og renhold av rom man ikke lenger bruker er snart historie. 

– En ting er tiden det tar å vedlikeholde et hus, en annen ting er kostnadene. Vi kan ikke gjøre alt selv lenger, og er avhengig av å leie inn andre for å gjøre jobben. Og det blir svært kostbart til slutt. Nå er vi lei av denne måten å bo på. Det er på tide å komme seg videre, sier Geir. 

Flytter til aldersvennlige boliger

Statistisk sentralbyrå (SSB) har analysert flyttemønsteret i Norge, og i en studie fra 2019 viser tallene at antall flyttinger i aldersgruppen 60 til 74 år har økt med 67 prosent fra 2008. 

Flyttemønstrene viser at mange flytter fra eneboliger til mer lettstelte og tilgjengelige leiligheter. I en artikkel fra OsloMet uttaler NOVA-forsker Hans Christian Sandlie at dette kan forklares ved at dagens eldre har en annen boligkarriere enn tidligere generasjoner, og det å bytte bolig flere ganger gjennom livsløpet har blitt mer vanlig. 

Kilde: https://www.oslomet.no/forskning/forskningsnyheter/okt-flytting-blant-eldre

83 leiligheter solgt

Aldersvennlige boliger er populære i tromsø-markedet. Mange leiligheter er solgt, men det er fortsatt 2-, 3- og 4-roms leiligheter igjen. Og nå trenger man ikke å vente lenge på ferdigstilling. De første leilighetene er klare for innflytting i januar neste år. Du kan melde din interesse her, eller ta kontakt med eiendomsmegler Åse Hansen på telefon 45 86 95 80 eller e-post [email protected]

Gratis flytting og utvask

Det å tømme og vaske ut en gammel bolig kan være strevsomt. Derfor spanderer Peab på utvask og flytting for nye kjøpere av leiligheter i Inga Sparboes veg fram til jul. Les mer her!

– I dette boligkonseptet har vi tilrettelagt for at man kan få den hjelpen man trenger, og ikke minst bo sammen med andre i samme fase av livet. Derfor er det ekstra hyggelig å kunne hjelpe de i selve flyttefasen også, sier Katrine Sørensen, boligkonsulent i Peab Eiendomsutvikling Nord AS.

To fornøyde kjøpere sammen med boligkonsulent i Peab Eiendomsutvikling Nord, Katrine Sørensen

Vigør

Tromsø

Billigere å bo

Billigere å bo. Morsommere å leve! Med stigende renter er det godt å ha Husbanken med på laget. Det betyr at du som kjøper av

Les mer »
Flere nyheter fra Vigør Tromsø

Kontakt oss!

Har du spørsmål om bolig i Inga Sparboes veg? Ta kontakt!

Peab er et av Nordens ledende bygg- og anleggsselskaper med cirka 16 000 ansatte og en omsetning på 55 milliarder svenske kroner. Konsernet har strategisk beliggende kontorer i Sverige, Norge, Finland og Danmark. Hovedkontoret ligger i Förslöv i Skåne, Sverige. Aksjen er børsnotert på NASDAQ Stockholm. I Norge har Peab cirka 1500 medarbeidere og en årlig omsetning på 6 milliarder kroner.

Avtal et uforpliktende møte!

Få svar og gode råd over en kopp kaffe og en hyggelig prat.

Å kjøpe bolig av PEAB betyr trygghet. Avtal et møte på dine premisser, enten hos oss eller hjemme hos deg om du vil, og få svar på alt du lurer på om leiligheter, størrelser og annet.

Møtet er selvsagt helt uforpliktende. Ta kontakt, så avtaler vi nærmere!

Du kan også ringe på tlf.
45 86 95 80 for avtale.