Mer enn bare en bolig

Byggingen har startet

Anleggsmaskinene i sving

Det skraper i stein og jord som blir løftet opp av store gravemaskiner. Endelig er arbeidet i gang med å bygge 111 leiligheter i Inga Sparboes veg, rett sør for Tromsø sentrum. Om to års tid vil de første kunne flytte inn i sin nye leilighet, og nyte utsikten mot Tromsøsundet og over mot Malangen.

Innflytting om to år

Halvparten av leilighetene er solgt før byggestart, og de som har realisert boligdrømmen med en splitter ny leilighet med husvert og kafé har noe å se frem til rundt nyttår 2024.
– Vi estimerer omkring to år før de første leilighetene blir ferdigstilt, og kan overleveres til våre kjøpere. Dette er noe mange har gledet seg til i lang tid, sier Benedicte Hansen som er salgsansvarlig ved Peab Eiendomsutvikling Nord.

Benedicte Hansen. Salgsansvarlig Peab Eiendomsutvikling Nord AS. Foto: HK Reklamebyrå.

Mer enn halvparten av leilighetene er solgt

Etterspurt nyhet

Peab er den første private eiendomsaktøren i Tromsø som har utviklet et boligkonsept tilpasset godt voksne. 
– Som samfunnsbygger har Peab fokus på å kunne utvikle attraktive boliger for folk i alle aldre. Og den eldre delen av befolkningen har egne behov, som er spesielt ivaretatt i dette prosjektet, sier Pål Kristian Jensen, prosjektsjef i Peab Eiendomsutvikling Nord.

Inkludert i prosjektet er det en husvert som kan bistå med praktiske oppgaver, og sy sammen sosiale arrangement i fellesarealene. Det bygges flere arenaer for å stimulere til sosial kontakt, som hobbyrom og kafé.

Pål Kristian Jensen. Prosjektsjef Peab Eiendomsutvikling Nord AS. Foto: HK Reklamebyrå.
Husvert

Inkludert i prosjektet er det en husvert som kan bistå med praktiske oppgaver, og sy sammen sosiale arrangement i fellesarealene. Det bygges flere arenaer for å stimulere til sosial kontakt, som hobbyrom og kafé.

– Det med husvert, kafé, hobbyrom og hele det sosiale aspektet ved Inga Sparboes veg er det mange av våre kjøpere som gleder seg til å bruke når prosjektet står ferdig om to års tid, forteller Hansen.

Det bygges rom for fellesskap og glede. Foto: HK Reklamebyrå.
Alt på ett plan

Boligene er tilrettelagt for at man skal kunne bo i Inga Sparboes veg livet ut, uten å måtte flytte flere ganger. Alt er på ett plan i leilighetene, og fellesarealene er lett tilgjengelig med heis. 

Ta kontakt

Kunne du tenke deg å høre mer om dette spennende boligprosjektet, som bygges rett sør for Tromsø sentrum? Kontakt Benedicte for å avtale et møte.
Mobil: 976 88 085
E-post: benedicte.hansen(a)peab.no

Vigør PEAB Inga Sparboes veg Tromsø

Vigør

Tromsø

Billigere å bo

Billigere å bo. Morsommere å leve! Med stigende renter er det godt å ha Husbanken med på laget. Det betyr at du som kjøper av

Les mer »
Tromsø

Heime skaper gode nabolag

Registrer interesse i dag Unikt trivselskonsept i Tromsø I samarbeid med selskapet Heime skaper vi et unikt trivselskonsept for boligkjøpere i Tromsø. Med hjelp av

Les mer »
Tromsø

Byggingen har startet

Registrer interesse i dag Anleggsmaskinene i sving Det skraper i stein og jord som blir løftet opp av store gravemaskiner. Endelig er arbeidet i gang

Les mer »
Flere nyheter fra Vigør Tromsø
Peab er et av Nordens ledende bygg- og anleggsselskaper med cirka 16 000 ansatte og en omsetning på 55 milliarder svenske kroner. Konsernet har strategisk beliggende kontorer i Sverige, Norge, Finland og Danmark. Hovedkontoret ligger i Förslöv i Skåne, Sverige. Aksjen er børsnotert på NASDAQ Stockholm. I Norge har Peab cirka 1500 medarbeidere og en årlig omsetning på 6 milliarder kroner.

Avtal et uforpliktende møte!

Få svar og gode råd over en kopp kaffe og en hyggelig prat.

Å kjøpe bolig av PEAB betyr trygghet. Avtal et møte på dine premisser, enten hos oss eller hjemme hos deg om du vil, og få svar på alt du lurer på om leiligheter, størrelser og annet.

Møtet er selvsagt helt uforpliktende. Ta kontakt, så avtaler vi nærmere!

Du kan også ringe på tlf.
45 86 95 80 for avtale.

Meld din interesse

Vigør Inga Sparboes veg