Inga Sparboes veg

Gratis flytting og vask

Peab spanderer flyttinga!

I løpet av et langt liv er det mye som samles på loft og i kjeller. Og når man har kjøpt seg en ny leilighet er det mye som skal flyttes. I tillegg kommer nedvasking av den gamle boligen. For å gjøre det så enkelt som mulig for eldre som kjøper leilighet i Inga Sparboes veg, spanderer Peab flytting og vask for nye boligkjøpere på dette prosjektet.

Tilbudet gjelder nye boligkjøpere, og varer frem til 17. mai 2024!

Vil du vite mer om dette tilbudet? Trykk på knappen under.

Med Peab på laget går flyttinga som en lek.
Spar penger og tid

I flyttebransjen er det store prisforskjeller. De fleste seriøse flyttebyråene tar fra 1.000 til 1.500 kroner timen for to flyttefolk og en flyttebil. Den totale kostnaden kommer an på tidsbruken. Har du en bolig med mye flyttelass og tunge møbler vil prosjektet bli mer kostbart. I tillegg spiller andre faktorer inn, slik som mulighet for å parkere nært gammel og ny bolig, distansen mellom ditt nye og gamle hjem, hvor effektivt du pakker og så videre. 

Ikke glem flyttevask

Hva er en flyttevask? En flyttevask er den grundige vasken du absolutt skal utføre før du flytter fra en bolig, og skal gjøres etter at alt av møbler og eiendeler er flyttet ut. Absolutt alt skal vaskes, blant annet armaturer, fliser, lister og andre steder du kanskje aldri har vasket før. Og det å krabbe rundt på alle fire er kanskje ikke noe man har så lyst til i denne fasen av livet. Alternativet er å leie inn et vaskebyrå, men da går tusenlappene fort. Profesjonell flyttevask for en leilighet på 100 kvm kommer på ca 9.000 kroner. Og da er det lett å forstå at prisen på utvask for en stor enebolig blir enda mer. 

Peab tar regninga

– Det å flytte kan blir en dyr affære for de fleste. Med vask og flytt snakker vi tusenvis av kroner. Det er ikke usannsynlig at regninga vil bli et sted mellom 20.000 og 30.000 kroner. Derfor er det stas at vi kan gi dette unike tilbudet til nye kjøpere i Inga Sparboes veg, forteller prosjektleder i Peab Eiendomsutvikling Nord AS, Henrik Larsen. 

Frist for tilbudet er 17. mai 2024!

Fristen for å benytte seg av dette tilbudet er 17. mai 2024. De første leilighetene er innflyttingsklare allerede i januar 2024. 

Peab får jobben gjort

Vigør

Flere nyheter fra Vigør Tromsø

Kontakt oss!

Har du spørsmål om bolig i Inga Sparboes veg? Ta kontakt!

Peab er et av Nordens ledende bygg- og anleggsselskaper med cirka 16 000 ansatte og en omsetning på 55 milliarder svenske kroner. Konsernet har strategisk beliggende kontorer i Sverige, Norge, Finland og Danmark. Hovedkontoret ligger i Förslöv i Skåne, Sverige. Aksjen er børsnotert på NASDAQ Stockholm. I Norge har Peab cirka 1500 medarbeidere og en årlig omsetning på 6 milliarder kroner.