Mer enn bare en bolig

Husbankfinansiering

Leilighetene i Vigør er godkjent av Husbanken.
Leilighetene i Inga Sparboes veg er godkjent av Husbanken. Noe som stiller strenge krav til areal, tilgjengelighet og miljøeffektivitet. Dette gir deg, som kjøper, en ekstra trygghet i tillegg til de økonomiske fordelene som følger med et Husbanklån. Gjennom Husbanken kan du finansiere kjøpet av boligen med et grunnlån. Grunnlånet har markedets laveste rente.
Hvordan søke om lån i Husbanken?
Kjøper du bolig av Peab i Inga Sparboes veg skal vi bistå deg med mer informasjon om finansieringsmulighetene gjennom Husbanken. Du vil også få bistand til utfylling av søknader og andre lånedokumenter. Kontakt oss for bistand.
Gunstige vilkår
Du kan søke om lån på inntil 80% av kostnad ved kjøp av leilighet i Inga Sparboes veg. De resterende 20% er din egenkapital. Egenkapitalen kan være oppsparte midler eller andre verdier som sikkerhet. Lånet har inntil 30 års løpetid.
Vigør PEAB Inga Sparboes veg Tromsø

Har du spørsmål?

Benedicte Hansen

Peab Eiendomsutvikling Nord AS
Mobil: 976 88 085
E-post: [email protected]

Vigør

Tromsø

Ta tiden tilbake

Ta tiden tilbake – med Vigør Mange har tilbragt et liv brolagt med forpliktelser, ansvar og forventninger. Familie, jobb, hus og en to-do liste som

Les mer »
Vigør PEAB Inga Sparboes veg Tromsø
Tromsø

Tomta er klar

Tomta er gjort klar til 111 leiligheter I løpet av vinteren har 22 boliger i Inga Sparboes veg blitt revet for å gi plass til

Les mer »
Vigør PEAB Tromsø Ålesund Husbank
Tromsø

Husbankfinansiering

Leilighetene i Vigør er godkjent av Husbanken. Leilighetene i Inga Sparboes veg er godkjent av Husbanken. Noe som stiller strenge krav til areal, tilgjengelighet og

Les mer »
Flere nyheter fra Vigør Tromsø
Peab er et av Nordens ledende bygg- og anleggsselskaper med cirka 16 000 ansatte og en omsetning på 55 milliarder svenske kroner. Konsernet har strategisk beliggende kontorer i Sverige, Norge, Finland og Danmark. Hovedkontoret ligger i Förslöv i Skåne, Sverige. Aksjen er børsnotert på NASDAQ Stockholm. I Norge har Peab cirka 1500 medarbeidere og en årlig omsetning på 6 milliarder kroner.

Avtal et uforpliktende møte!

Få svar og gode råd over en kopp kaffe og en hyggelig prat.

Å kjøpe bolig av PEAB betyr trygghet. Avtal et møte på dine premisser, enten hos oss eller hjemme hos deg om du vil, og få svar på alt du lurer på om leiligheter, størrelser og annet.

Møtet er selvsagt helt uforpliktende. Ta kontakt, så avtaler vi nærmere!

Du kan også ringe på tlf.
976 88 085 for avtale.

Avtal et uforpliktende møte om Vigør Borgundfjordvegen

Få svar og gode råd over en kopp kaffe og en hyggelig prat.

Avtal et møte på dine premisser, enten hos oss eller hjemme hos deg om du vil og få svar på alt du lurer på om leiligheter, størrelser og alt annet.

EIE eiendomsmegling Ålesund

Du kan også ringe oss på tlf.
41 62 26 07 for en avtale.

Meld din interesse

Vigør Inga Sparboes veg

Meld din interesse

Ålesund - Borgundfjordvegen

EIE eiendomsmegling Ålesund