Inga Sparboes veg

Slik blir leilighetene i Tromsø

Mye å velge mellom

Alle som er på utkikk etter noe nytt og spennende skal finne et godt alternativ i Inga Sparboes veg. Her skal det bygges leiligheter som passer for både enslige og par. Felles for alle er at de er en del av det unike Vigør konseptet, som gir godt voksne boligkjøpere en helt ny opplevelse av å kunne bo lenger i eget hjem. 

Fleksible løsninger

I en tidlig fase av prosjektet kan man i henhold til Bustadoppføringslova få utført endringer uten ekstra kostnader. Det er heller ingen hemmelighet at godt voksne kan få behov for ekstra hjelpemidler etter en stund. Derfor bygger vi leilighetene med ekstra forsterkninger på en del strategiske plasser, for senere installasjoner av hjelpemidler. Man kan også bestille tilleggsløsninger som hev/senk benk på kjøkken. Dersom du ønsker å snakke med oss om dine behov og ønsker kan du bruke kontaktskjema i bunn av denne siden. 

Vigør

Tromsø

Heime skaper gode nabolag

Registrer interesse i dag Unikt trivselskonsept i Tromsø I samarbeid med selskapet Heime skaper vi et unikt trivselskonsept for boligkjøpere i Tromsø. Med hjelp av

Les mer »
Flere nyheter fra Vigør Tromsø
Peab er et av Nordens ledende bygg- og anleggsselskaper med cirka 16 000 ansatte og en omsetning på 55 milliarder svenske kroner. Konsernet har strategisk beliggende kontorer i Sverige, Norge, Finland og Danmark. Hovedkontoret ligger i Förslöv i Skåne, Sverige. Aksjen er børsnotert på NASDAQ Stockholm. I Norge har Peab cirka 1500 medarbeidere og en årlig omsetning på 6 milliarder kroner.

Kontakt oss!

Har du spørsmål om bolig i Inga Sparboes veg? Ta kontakt!