Mer enn bare en bolig

Slik blir leilighetene i Tromsø

Mye å velge mellom

Alle som er på utkikk etter noe nytt og spennende skal finne et godt alternativ i Inga Sparboes veg. Her skal det bygges leiligheter som passer for både enslige og par. Felles for alle er at de er en del av det unike Vigør konseptet, som gir godt voksne boligkjøpere en helt ny opplevelse av å kunne bo lenger i eget hjem. 

2-, 3- og 4-roms leiligheter mellom 35 og 108 kvm BRA.

Benedicte Hansen

Fleksible løsninger

I en tidlig fase av prosjektet kan man i henhold til Bustadoppføringslova få utført endringer uten ekstra kostnader. Det er heller ingen hemmelighet at godt voksne kan få behov for ekstra hjelpemidler etter en stund. Derfor bygger vi leilighetene med ekstra forsterkninger på en del strategiske plasser, for senere installasjoner av hjelpemidler. Man kan også bestille tilleggsløsninger som hev/senk benk på kjøkken. Dersom du ønsker å snakke med oss om dine behov og ønsker kan du bruke kontaktskjema i bunn av denne siden. 

Vigør

Tromsø

Byggingen har startet

Registrer interesse i dag Anleggsmaskinene i sving Det skraper i stein og jord som blir løftet opp av store gravemaskiner. Endelig er arbeidet i gang

Les mer »
Tromsø

Ta tiden tilbake

Ta tiden tilbake – med Vigør Mange har tilbragt et liv brolagt med forpliktelser, ansvar og forventninger. Familie, jobb, hus og en to-do liste som

Les mer »
Vigør PEAB Inga Sparboes veg Tromsø
Tromsø

Tomta er klar

Tomta er gjort klar til 111 leiligheter I løpet av vinteren har 22 boliger i Inga Sparboes veg blitt revet for å gi plass til

Les mer »
Flere nyheter fra Vigør Tromsø
Peab er et av Nordens ledende bygg- og anleggsselskaper med cirka 16 000 ansatte og en omsetning på 55 milliarder svenske kroner. Konsernet har strategisk beliggende kontorer i Sverige, Norge, Finland og Danmark. Hovedkontoret ligger i Förslöv i Skåne, Sverige. Aksjen er børsnotert på NASDAQ Stockholm. I Norge har Peab cirka 1500 medarbeidere og en årlig omsetning på 6 milliarder kroner.

Avtal et uforpliktende møte!

Få svar og gode råd over en kopp kaffe og en hyggelig prat.

Å kjøpe bolig av PEAB betyr trygghet. Avtal et møte på dine premisser, enten hos oss eller hjemme hos deg om du vil, og få svar på alt du lurer på om leiligheter, størrelser og annet.

Møtet er selvsagt helt uforpliktende. Ta kontakt, så avtaler vi nærmere!

Du kan også ringe på tlf.
976 88 085 for avtale.

Avtal et uforpliktende møte om Vigør Borgundfjordvegen

Få svar og gode råd over en kopp kaffe og en hyggelig prat.

Avtal et møte på dine premisser, enten hos oss eller hjemme hos deg om du vil og få svar på alt du lurer på om leiligheter, størrelser og alt annet.

EIE eiendomsmegling Ålesund

Du kan også ringe oss på tlf.
96 92 15 40 for en avtale.

Meld din interesse

Vigør Inga Sparboes veg

Meld din interesse

Ålesund - Borgundfjordvegen

EIE eiendomsmegling Ålesund