Inga Sparboes veg

Smarte tips for deg som vil inn i boligmarkedet

Smarte tips for deg som vil kjøpe bolig

Robin Cornelius Lund er eiendomsmegler ved Sne Eiendom i Tromsø, og har god kunnskap om hvordan unge boligkjøpere kan komme seg inn i boligmarkedet i Tromsø.

– Spesielt nå er det muligheter til å gjøre et godt kjøp. Det du bør tenke på er om boligen er ny og moderne, sentrumsnær og hvilke finansieringsmuligheter som finnes. Et eksempel er her på Inga Sparboes veg, som tikker av på alle disse parameterne, forteller Lund.

Nå har du muligheten til å registrere din interesse. Trykk på knappen under, så blir du kontaktet av megler.

2-roms til 3.875.000,-

Robin tar oss med inn i bygningen med innflyttingsklare leiligheter og flotte fellesarealer. Inne på café-avdelingen går praten livlig mellom noen av de som flyttet inn i februar. 

– Her vil boligkjøpere i Tromsø kunne gjøre et godt kjøp. Leilighetene er innflyttingsklare, og selges til fast pris. Her slipper du budrunder. Når man kjøper nybygg er man også fritatt fra å betale dokumentavgift for annet enn tomteverdien. I tillegg er boligene godkjent for finansiering gjennom Husbanken, noe som gir kjøper mulighet til å benytte seg av svært fordelaktige lånevilkår, sier Lund.

Unge kjøpere strømmer til

Boligene i Inga Sparboes veg har kvaliteter som tiltrekker seg boligkjøpere i alle aldre, også unge.

– Vi har mange forespørsler fra unge boligkjøpere, som vil vite mer om hvilke kvaliteter de får med på kjøpet i Inga Sparboes veg. I tillegg til at det er splitter nytt, og ligger sentrumsnært, kan man ta del i en bildelingsordning. Dette gjør at man får friheten som følger med bil, men slipper kostnadene, sier Lund.

Lave felleskostnader

Boligene i Inga Sparboes veg har lave felleskostnader som dekker det meste. Det er gjort gode kollektive avtaler, som gir kjøperne fordeler og god forutsigbarhet.

– Når det gjelder kostnadsbildet er det klart at det vil gi unge boligkjøpere en fordel å kjøpe nytt. Du sparer mye på å bo vedlikeholdsfritt. Dessuten er beliggenheten sentral, og samtidig i en rolig del av byen, slik at man kan forvente en god verdiøkning på sikt, sier Lund.

Livet og beliggenheten

Inga Sparboes veg ligger en kort spasertur unna Tromsø sentrum, og har enkel tilgang til dagligvarebutikker, bussholdeplasser og marka. Og har du behov for bil kan du enkelt reservere el-bilen gjennom bildelingsordningen. 

– Sammen med boligene får man tilgang til en rekke fordeler og tjenester gjennom en egen app. Her kan du leie bil, låne en drill fra naboen eller få hjelp til praktiske gjøremål. Alt for en enklere og miljøvennlig hverdag, avslutter Lund.

Er dette noe for deg? Klikk på knappen under for å registrere din interesse!

Vigør

Flere nyheter fra Vigør Tromsø

Kontakt oss!

Har du spørsmål om bolig i Inga Sparboes veg? Ta kontakt!

Peab er et av Nordens ledende bygg- og anleggsselskaper med cirka 16 000 ansatte og en omsetning på 55 milliarder svenske kroner. Konsernet har strategisk beliggende kontorer i Sverige, Norge, Finland og Danmark. Hovedkontoret ligger i Förslöv i Skåne, Sverige. Aksjen er børsnotert på NASDAQ Stockholm. I Norge har Peab cirka 1500 medarbeidere og en årlig omsetning på 6 milliarder kroner.