Mer enn bare en bolig

Tomta er klar

Tomta er gjort klar til 111 leiligheter

I løpet av vinteren har 22 boliger i Inga Sparboes veg blitt revet for å gi plass til 111 moderne leiligheter tilpasset godt voksne. Hele kvartalet mellom Steinerskolen og Bjørnøygata er gjort klar til et nytt og unikt boligkonsept. 

Sosial boform

Leilighetene blir det første av sitt slag rettet mot godt voksne i Tromsø. 

– Vi ønsker å skape en helt ny boform som kan være med på å gi godt voksne en bedre hverdag. Med fellesområder, møteplasser, sansehage og hobbyrom skal det ikke mangle på aktivitetstilbud, forteller Benedicte Hansen, selger Peab Eiendomsutvikling Nord AS. 

"Alle leiligheter blir bygget med tanke på at de enkelt kan tilpasses nye funksjonsbehov dersom det blir nødvendig."

Benedicte Hansen

Rolig uteområde

Bygget som rommer leilighetene er formet som en J, og det er planlagt en sansehage i midten med enkel tilgang fra Bjørnøygata. Parkeringsfasiliteter bygges under bakken, slik at hele området blir bilfritt.

Vigør

Vigør PEAB Inga Sparboes veg Tromsø
Tromsø

Tomta er klar

Tomta er gjort klar til 111 leiligheter I løpet av vinteren har 22 boliger i Inga Sparboes veg blitt revet for å gi plass til

Les mer »
Vigør PEAB Tromsø Ålesund Husbank
Tromsø

Husbankfinansiering

Leilighetene i Vigør er godkjent av Husbanken. Leilighetene i Inga Sparboes veg er godkjent av Husbanken. Noe som stiller strenge krav til areal, tilgjengelighet og

Les mer »
Flere nyheter fra Vigør Tromsø
Peab er et av Nordens ledende bygg- og anleggsselskaper med cirka 16 000 ansatte og en omsetning på 55 milliarder svenske kroner. Konsernet har strategisk beliggende kontorer i Sverige, Norge, Finland og Danmark. Hovedkontoret ligger i Förslöv i Skåne, Sverige. Aksjen er børsnotert på NASDAQ Stockholm. I Norge har Peab cirka 1500 medarbeidere og en årlig omsetning på 6 milliarder kroner.

Avtal et uforpliktende møte!

Få svar og gode råd over en kopp kaffe og en hyggelig prat.

Å kjøpe bolig av PEAB betyr trygghet. Avtal et møte på dine premisser, enten hos oss eller hjemme hos deg om du vil, og få svar på alt du lurer på om leiligheter, størrelser og annet.

Møtet er selvsagt helt uforpliktende. Ta kontakt, så avtaler vi nærmere!

Du kan også ringe på tlf.
976 88 085 for avtale.

Avtal et uforpliktende møte om Vigør Borgundfjordvegen

Få svar og gode råd over en kopp kaffe og en hyggelig prat.

Avtal et møte på dine premisser, enten hos oss eller hjemme hos deg om du vil og få svar på alt du lurer på om leiligheter, størrelser og alt annet.

EIE eiendomsmegling Ålesund

Du kan også ringe oss på tlf.
41 62 26 07 for en avtale.

Meld din interesse

Vigør Inga Sparboes veg

Meld din interesse

Ålesund - Borgundfjordvegen

EIE eiendomsmegling Ålesund