Inga Sparboes veg

Tomta er klar

Tomta er gjort klar til 111 leiligheter

I løpet av vinteren har 22 boliger i Inga Sparboes veg blitt revet for å gi plass til 111 moderne leiligheter tilpasset godt voksne. Hele kvartalet mellom Steinerskolen og Bjørnøygata er gjort klar til et nytt og unikt boligkonsept. 

Sosial boform

Leilighetene blir det første av sitt slag rettet mot godt voksne i Tromsø. 

– Vi ønsker å skape en helt ny boform som kan være med på å gi godt voksne en bedre hverdag. Med fellesområder, møteplasser, sansehage og hobbyrom skal det ikke mangle på aktivitetstilbud, forteller Benedicte Hansen, selger Peab Eiendomsutvikling Nord AS. 

Rolig uteområde

Bygget som rommer leilighetene er formet som en J, og det er planlagt en sansehage i midten med enkel tilgang fra Bjørnøygata. Parkeringsfasiliteter bygges under bakken, slik at hele området blir bilfritt.

Vigør

Tromsø

Heime skaper gode nabolag

Registrer interesse i dag Unikt trivselskonsept i Tromsø I samarbeid med selskapet Heime skaper vi et unikt trivselskonsept for boligkjøpere i Tromsø. Med hjelp av

Les mer »
Flere nyheter fra Vigør Tromsø
Peab er et av Nordens ledende bygg- og anleggsselskaper med cirka 16 000 ansatte og en omsetning på 55 milliarder svenske kroner. Konsernet har strategisk beliggende kontorer i Sverige, Norge, Finland og Danmark. Hovedkontoret ligger i Förslöv i Skåne, Sverige. Aksjen er børsnotert på NASDAQ Stockholm. I Norge har Peab cirka 1500 medarbeidere og en årlig omsetning på 6 milliarder kroner.

Kontakt oss!

Har du spørsmål om bolig i Inga Sparboes veg? Ta kontakt!