Mer enn bare en bolig

Ta tiden tilbake

Ta tiden tilbake - med Vigør

Mange har tilbragt et liv brolagt med forpliktelser, ansvar og forventninger. Familie, jobb, hus og en to-do liste som er lang nok til å tapetsere veggene i et helt hus. Og når du endelig er ferdig må du begynne på nytt. Flere føler kanskje at man har ofret mye – også av seg selv. Helt frem til et punkt i livet der man bestemmer seg for å ta tiden tilbake.

Fra burde-burde til nyte-nyte

Ved å flytte inn i noe nytt som ikke trenger samme vedlikehold frigjøres tid til å dyrke de tingene man virkelig setter pris på. Enten det er reiser, venner, familie eller hobbyer. Ved å investere i sin egen tid skaper man seg hull i kalenderen, i stedet for å fylle den med plikter.

Man skaper seg hull i kalenderen, i stedet for å fylle den

Flere velger nytt

Nordmenn flytter oftere, og det skjer gjerne i takt med livets ulike faser. Etter flere år i enebolig er det flere som finner lykken i å kjøpe en ny og lettstelt leilighet. Særlig når gleden av å eie en enebolig er borte. Over tid blir det som en gang var lystbetont hagearbeid og jobbing på tomta ikke lenger like attraktivt. Rom blir stående ubrukt når barna har flyttet ut. Og etterhvert begynner spørsmålet om oppussing å melde seg. Det er da mange velger å bytte bolig tilpasset den nye fasen av livet.

Bekymringsløst

Ekteparet Reidun Fyhn og Geir Pedersen er to av mange som allerede har sikret seg en spennende leilighet i Inga Sparboes veg. Nå ser de frem til å nyte dager uten bekymringer om vedlikehold og snømåking. Les hele intervjuet med Reidun og Geir her.

Ta kontakt

Vi hjelper deg med å ta tiden tilbake. Kontakt Benedicte for å avtale et møte.
Mobil: 976 88 085
E-post: benedicte.hansen(a)peab.no

Vigør PEAB Inga Sparboes veg Tromsø

Vigør

Tromsø

Billigere å bo

Billigere å bo. Morsommere å leve! Med stigende renter er det godt å ha Husbanken med på laget. Det betyr at du som kjøper av

Les mer »
Tromsø

Heime skaper gode nabolag

Registrer interesse i dag Unikt trivselskonsept i Tromsø I samarbeid med selskapet Heime skaper vi et unikt trivselskonsept for boligkjøpere i Tromsø. Med hjelp av

Les mer »
Tromsø

Byggingen har startet

Registrer interesse i dag Anleggsmaskinene i sving Det skraper i stein og jord som blir løftet opp av store gravemaskiner. Endelig er arbeidet i gang

Les mer »
Flere nyheter fra Vigør Tromsø
Peab er et av Nordens ledende bygg- og anleggsselskaper med cirka 16 000 ansatte og en omsetning på 55 milliarder svenske kroner. Konsernet har strategisk beliggende kontorer i Sverige, Norge, Finland og Danmark. Hovedkontoret ligger i Förslöv i Skåne, Sverige. Aksjen er børsnotert på NASDAQ Stockholm. I Norge har Peab cirka 1500 medarbeidere og en årlig omsetning på 6 milliarder kroner.

Avtal et uforpliktende møte!

Få svar og gode råd over en kopp kaffe og en hyggelig prat.

Å kjøpe bolig av PEAB betyr trygghet. Avtal et møte på dine premisser, enten hos oss eller hjemme hos deg om du vil, og få svar på alt du lurer på om leiligheter, størrelser og annet.

Møtet er selvsagt helt uforpliktende. Ta kontakt, så avtaler vi nærmere!

Du kan også ringe på tlf.
45 86 95 80 for avtale.

Meld din interesse

Vigør Inga Sparboes veg