Inga Sparboes veg

Først i Tromsø!

Nytt trivselskonsept i Tromsø!

I samarbeid med selskapet Heime skaper vi et unikt trivselskonsept for boligkjøpere i Tromsø. Med hjelp av en enkel og brukervennlig app på mobiltelefonen, dyrker vi gode bomiljø og trivsel gjennom naturlige møteplasser og enkle ordninger for deling. Slik skaper vi økt livskvalitet for menneskene som flytter inn i sin nye leilighet i Inga Sparboes veg.

Dette gjør appen for deg

Enkelt forklart leverer Heime en digital plattform som stimulerer til sosial samhandling mellom naboer. Når den brukervennlige appen gjøres tilgjengelig for beboerne i Inga Sparboes veg vil den gi en ekstra verdi som ikke kan kjøpes for penger.

– Heime skaper liv, latter og show ved å bedre utnytte fellesarealer som bygges i dagens boligprosjekt. Plattformen senker terskelen for kommunikasjon, og det er lettere å bli kjent med de hyggelige naboene ved å dele opplevelser sammen. Og appen er veldig brukervennlig. Vår eldste bruker er 94 år, forteller Christian Skjelbakken, salgs- og markedssjef ved Heime.

I tillegg organiserer Heime sameiet, og fungerer som en sentral for dokumentasjon og intern kommunikasjon mellom styret og beboerne.

For første gang i Tromsø! Unik tjeneste som gjør hverdagen enklere og mer interessant.

Nyttige funksjoner

Delingsøkonomi

Appen inneholder flere funksjoner som stimulerer til økt bærekraft, både økonomisk og for miljøet.

– Heime tilrettelegger for god og trygg deling. Hvorfor bruke penger på en drill når man bare skal bruke den en gang? Da er det bedre å låne den fra hobbyrommet eller en hyggelig nabo når man trenger den. Dette kan man gjøre med alt fra friluftsutstyr, verktøy og leker. Noe som sparer både lommebok og miljøet, forteller Skjelbakken.

Den hjelpsomme naboen

En av funksjonene til Heime appen er Den Hjelpsomme Naboen.

– Det er en enorm mengde kunnskap og erfaring blant beboerne i et boligprosjekt. I Heime kan man melde seg som en hjelpsom nabo og bruke kunnskapen man har til å hjelpe andre. Er man glad i dyr kan man passe hunden mens naboen er på reise. Og trenger man hjelp til noe praktisk legger man enkelt ut en forespørsel i appen, sier Skjelbakken.

Bestille tjenester

Beboerne vil få eksklusive tilbud på produkter og tjenester fra lokale leverandører gjennom appen. Vil du fikse litt på håret, eller kanskje få hjelp til å handle inn litt til helgen? Sjekk mulighetene som er i appen.

Arrangement

I regi av husverten og andre i fellesskapet skapes det attraktive arrangement både i og utenfor Inga Sparboes veg. Utflukter, vinkvelder, hobbykurs og mye mer. Meld deg på gjennom appen, så får du en hyggelig opplevelse med på kjøpet!

Ta kontakt

Kunne du tenke deg å høre mer om Heime og Inga Sparboes veg? Kontakt Benedicte Hansen, salgsansvarlig ved Peab Eiendomsutvikling Nord AS, for å avtale et møte.
Mobil: 97 68 80 85 
E-post: benedicte.hansen(a)peab.no

Vigør PEAB Inga Sparboes veg Tromsø

Aktuelle saker - Vigør Tromsø

Avtal et uforpliktende møte!

Få svar og gode råd over en kopp kaffe og en hyggelig prat.

Å kjøpe bolig av PEAB betyr trygghet. Avtal et møte på dine premisser, enten hos oss eller hjemme hos deg om du vil, og få svar på alt du lurer på om leiligheter, størrelser og annet.

Møtet er selvsagt helt uforpliktende. Ta kontakt, så avtaler vi nærmere!

Du kan også ringe på tlf.
45 86 95 80 for avtale.

Kontakt

Robin Cornelius Lund

Eiendomsmegler / Partner

Anders Karlstrøm

Eiendomsmegler / Partner

Peab er et av Nordens ledende bygg- og anleggsselskaper med cirka 16 000 ansatte og en omsetning på 55 milliarder svenske kroner. Konsernet har strategisk beliggende kontorer i Sverige, Norge, Finland og Danmark. Hovedkontoret ligger i Förslöv i Skåne, Sverige. Aksjen er børsnotert på NASDAQ Stockholm. I Norge har Peab cirka 1500 medarbeidere og en årlig omsetning på 6 milliarder kroner.

Kontakt oss!

Har du spørsmål om bolig i Inga Sparboes veg? Ta kontakt!