Påmelding

Ring/SMS for å melde deg på. Mobil: 416 22 607, Geir Kristian Ødegård, eiendomsmegler, EIE Ålesund.

Velkommen til tomtevisning på Borgundfjordvegen 70
Velg tidspunkt

Velg mellom visning kl. 14.00 og 17.00 onsdag 15. september. Ring eller send SMS til 416 22 607 for å melde deg på. På grunn av Covid-19 er registrering obligatorisk.

Møt utbygger

Peab K. Nordang er en av regionens største og mest erfarne entreprenører. Nå gleder de seg til å bygge de unike boligene i Borgundfjordvegen, og å svare på dine spørsmål. I tillegg stiller Peab Eiendomsutvikling Nord, som har erfaring fra et tilsvarende prosjekt i Tromsø.

Hør om Heime

Vi er opptatt av å skape et godt nabolag i Borgundfjordvegen. Heime er leverandør av velferdstekniske løsninger som forenkler hverdagen, og åpner opp nye og spennende dører for sosial kontakt.

Sol og lys

Se med egne øyne hvordan solen og lyset vil bevege seg til ulik tid i døgnet gjennom hele året i vår solstudiemodell. Når vil solen skinne på balkongen i DIN neste drømmebolig?

Lett servering

Vi serverer kaffe og noe enkelt å bite i.

Sikker og trygg visning

Dersom du opplever symptomer, har hatt nærkontakt med andre som er i karantene eller isolasjon, er det viktig at du ikke deltar på visningen. Vi oppfordrer alle til å holde avstand til hverandre.